Länsförsäkringar Blekinge huvudkontor Karlshamn

Ombyggnad och tillbyggnad av tidigare bostads- och kontorsfastighet till kontor. Vi har arbetat med att skapa välkomnande och effektiva lokaler åt Länsförsäkringar Blekinges huvudkontor i Karlshamn.

Istället för att bygga vidare på befintlig struktur tog vi ett nytt grepp som innebar att vi skapade en ny vinterträdgård över bilplatser och valv mitt i huset. Denna ljusa vinterträdgård med växtväggar och plats för konst är kärnan i förslaget. Den skall utstråla ljus, hälsa, sundhet, skönhet och inspirera till kreativitet för såväl personal som för kunder. En image för företaget.

Huvudkommunikationen är förlagd hit för att rörelsen i huset skall bli något mer än en transport.

Vinterträdgården ges ett rikt innehåll med mötesplatser, lounge, sociala ytor och personalrum. En miljö som kan användas till kundevent, personalevent, möten, alternativ arbetsplats för att få variation och ny miljö.

sektion genom befintligt hus och de nya personalutrymmena

Detta inlägg är publicerat i Projekt och taggat . Bokmärk permalink. Stängt för kommentarer och trackbacks.